Schrijf je in
Bekijk de inzendingen!

Vragen en antwoorden

Hieronder vind je de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Kan ik ook meedoen aan de DigiDare Award?

De DigiDare Award is voor alle professionals, samenwerkingsverbanden en organisaties die trots zijn op het resultaat dat zij geboekt hebben met digitale ketensamenwerking in de gebouwde omgeving. Elke professional, ongeacht achtergrond of ervaring, kan meedoen.

Aan welke eisen moet mijn inschrijving voldoen?

  • Je succesverhaal gaat over digitale ketensamenwerking in de gebouwde omgeving.
  • In je succesverhaal staan mens en organisatie centraal.
  • Je succesverhaal gaat over een recent initiatief (uit 2023 of later).

Wanneer kan ik me inschrijven?

Je kunt je van 1 tot en met 30 juni 2024 inschrijven via het inschrijfformulier op onze website.

Wat gebeurt er na mijn inschrijving?

Je inzending komt (na redactie) meteen op onze website terecht—wat zorgt voor mooie exposure voor jou of je organisatie. En je ontvangt direct visuals die je kunt gebruiken om jouw hele netwerk via Social Media te laten weten dat je meedoet met de DigiDare Award.

In de afbeelding hieronder kun je zien hoe het verloop van de wedstrijd eruit ziet. Meer details over de opzet en de verschillende fases vind je hier. Wil je weten wat de deelname je oplevert? Kijk dan hier.

Waar kijkt de jury naar?

  • De originaliteit van het initiatief dat je in je succesverhaal beschrijft.
  • In welke mate de digitale samenwerking dat je in je succesverhaal beschrijft ketenoverschrijdend is.
  • In welke mate je succesverhaal een positieve impact heeft op mensen binnen je organisatie (of op de sector in het algemeen).
  • In welke mate je succesverhaal als voorbeeld kan dienen voor andere professionals in de gebouwde omgeving.

Wat levert het op?

Met de DigiDare Award vragen we aandacht voor succesverhalen van digitale ketensamenwerking in de gebouwde omgeving: we verzamelen goede voorbeelden uit de praktijk waar anderen van kunnen leren

Je inzending komt (na redactie) meteen op onze website terecht—wat zorgt voor mooie exposurevoor jou of je organisatie. En je ontvangt direct visuals die je kunt gebruiken om jouw hele netwerk via Social Media te laten weten dat je meedoet met de DigiDare Award.

Hoe verder je komt in de wedstrijd, hoe meer exposure je krijgt. In de tabel hierboven kun je zien wat de DigiDare Award je oplevert in de verschillende fases van de wedstrijd.