Bekijk alle inzendingen

Wedstrijdvoorwaarden

Meedoen

Deelname aan de DigiDare Award 2022 is heel eenvoudig: van 1 tot en met 31 mei kun je je inschrijven door 4 korte vragen te beantwoorden in het inschrijfformulier.

En dan?

Begin juni stelt de selectiecommissie een shortlist samen van 10 kanshebbers. Staat jouw succesverhaal op de shortlist? Dan komen we bij je langs voor de opname van een kort interview over jouw succesverhaal. De opname wordt professioneel geëdit en gepubliceerd op onze website.

Op basis van de video’s van de shortlist, kiest de jury 3 finalisten. De finalisten worden uitgelicht op onze website en via onze Social Media Kanalen. 

De finalisten worden uitgenodigd om op D-Day een pitch te geven over hun succesverhaal. In aanloop naar D-Day krijgen de finalisten professionele pitch training, zodat ze een spetterende presentatie neer kunnen zetten en een verpletterende indruk maken op het publiek. De winnaar van de DigiDare Award 2022 wordt namelijk op D-Day door het publiek gekozen!

Voor wie?

De DigiDare Award is voor alle professionals, samenwerkingsverbanden en organisaties die trots zijn op het resultaat dat zij geboekt hebben met digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving. Elke professional, ongeacht achtergrond of ervaring, kan meedoen.

Inhoudelijke eisen

  • Je succesverhaal gaat over digitale samenwerking in de gebouwde omgeving;
  • In je succesverhaal staan mens en organisatie centraal; en
  • Je succesverhaal gaat over een recent initiatief (uit 2021 of later).

Gebruik beeldmateriaal

Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken—rechtsreeks uit de praktijk. Als je meedoet, ga je er dan ook mee akkoord dat de inhoud van je inschrijving online gepubliceerd wordt en (her)gebruikt wordt als informatie- en promotiemateriaal door de organisatoren. Natuurlijk kun je het materiaal ook voor je eigen website en social media gebruiken!