Schrijf je in
Bekijk de inzendingen!

Wedstrijdvoorwaarden

Meedoen

Deelname aan de DigiDare Award 2024 is heel eenvoudig: van 1 tot en met 30 juni 2024 kun je je inschrijven door een paar korte vragen te beantwoorden in het inschrijfformulier.

En dan?

Begin juni stelt de selectiecommissie een shortlist samen van 10 kanshebbers. Staat jouw succesverhaal op de shortlist? Dan komen we bij je langs voor de opname van een kort interview over jouw succesverhaal. De opname wordt professioneel geëdit en gepubliceerd op onze website.

Op basis van de video’s van de shortlist, worden er 3 finalisten gekozen. Één finaleplek wordt bepaald door het hoogste aantal stemmen van het online publiek – de andere twee finalisten worden geselecteerd door de vakjury.

De finale vindt plaats tijdens de digiGO D-Day – hét evenement voor koplopers en beslissers rond digitalisering in de gebouwde omgeving op 16 oktober in Bussum. De finalisten worden op het podium uitgenodigd om het op ludieke wijze, inhoudelijk tegen elkaar op te nemen. Onder leiding van een quizmaster krijgen ze de kans om een verpletterende indruk maken op het publiek. De winnaar van de DigiDare Award 2024 wordt op de D-Days namelijk door het publiek gekozen!

Voor wie?

De DigiDare Award is voor alle professionals, samenwerkingsverbanden en organisaties die trots zijn op het resultaat dat zij geboekt hebben met digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving. Elke professional, ongeacht achtergrond of ervaring, kan meedoen.

Inhoudelijke eisen

  • Je succesverhaal gaat over digitale ketensamenwerking in de gebouwde omgeving;
  • In je succesverhaal staan mens en organisatie centraal; en
  • Je succesverhaal gaat over een recent initiatief (uit 2023 of later).

Gebruik beeldmateriaal

Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken—rechtsreeks uit de praktijk. Als je meedoet, ga je er dan ook mee akkoord dat de inhoud van je inschrijving online gepubliceerd wordt en (her)gebruikt wordt als informatie- en promotiemateriaal door de organisatoren. Natuurlijk kun je het materiaal ook voor je eigen website en social media gebruiken!