Bekijk de inzendingen!

Opzet

De wedstrijd bestaat uit de volgende drie rondes. 

Inschrijfronde

Je kunt je van 1 tot en met 30 juni 2024 inschrijven via het inschrijfformulier. Inschrijven is heel eenvoudig! Je hoeft alleen maar een paar simpele vragen te beantwoorden over het succes dat je boekte met digitale ketensamenwerking in de gebouwde omgeving. That’s it!

Je inzending komt (na redactie) meteen op onze website terecht—wat zorgt voor mooie exposure voor jou of je organisatie. En je ontvangt direct visuals die je kunt gebruiken om jouw hele netwerk via Social Media te laten weten dat je meedoet met de DigiDare Award.

Shortlist

Begin juni stelt de selectiecommissie een shortlist samen van 10 kanshebbers. Staat jouw succesverhaal op de shortlist? Dan komen we bij je langs voor de opname van een kort interview over jouw succesverhaal. De opname wordt professioneel geëdit en gepubliceerd op onze website. Natuurlijk kun je het materiaal ook voor je eigen website en Social Media gebruiken!

Finale

Op basis van de video’s van de shortlist, worden er 3 finalisten gekozen. Één finaleplek wordt bepaald door het hoogste aantal stemmen van het online publiek – de andere twee finalisten worden geselecteerd door de vakjury.

De finale vindt plaats tijdens de digiGO D-Day – hét evenement voor koplopers en beslissers rond digitalisering in de gebouwde omgeving op 16 oktober in Bussum. De finalisten worden op het podium uitgenodigd om het op ludieke wijze, inhoudelijk tegen elkaar op te nemen. Onder leiding van een quizmaster krijgen ze de kans om een verpletterende indruk maken op het publiek. De winnaar van de DigiDare Award 2024 wordt op de D-Days namelijk door het publiek gekozen!

Alle finalisten krijgen, naast een hoop exposure, een finalist-oorkonde en het beeldmerk Finalist DigiDare Award 2024 voor eigen gebruik. De winnaar krijgt de DigiDare Award 2024 uitgereikt, het beeldmerk Winnaar DigiDare Award 2024 voor eigen gebruik én meer.