Inschrijving gesloten

Presentatie finalisten
Half september 2022
Finale D-Day 2022
9 oktober 2022
Videopresentaties shortlist
Juli 2022
Presentatie shortlist
16 juni 2022
Inschrijving gesloten
10 juni 2022
Start
1 mei 2022

De inschrijving is gesloten. De selectiecommissie buigt zich nu over de samenstelling van de shortlist die doorgaat voor de volgende ronde.

Tot en met 10 juni 2022 kon je je inschrijven voor de DigiDare Award 2022. We hebben een heleboel inspirerende voorbeelden van digitaal samenwerken ontvangen—rechtstreeks uit de praktijk. Je kunt alle inzendingen hier bekijken. Medio juni komt de selectiecommissie bij elkaar om de shortlist te bepalen. Staat jouw inzending op de shortlist? Dan komen we bij je langs om je te interviewen en een filmpje op te nemen—op basis waarvan de jury drie finalisten zal kiezen. Nog even geduld dus: spannend!

We moeten digitaliseren—daar is iedereen in de gebouwde omgeving het over eens. Maar hoe pak je zo’n digitaal transformatieproces aan? En wanneer spreek je van een succes? Digitalisering gaat immers om meer dan alleen technologie. Het gaat om mensen en organisaties. Het gaat om anders denken, digitaal bewustzijn creëren en je achterban meekrijgen. Het gaat om cultuur.

Met de DigiDare Award verzamelen we succesverhalen van deze cultuuromslag waarin digitale samenwerking, mens en organisatie centraal staan. Aan de hand van de ingezonden voorbeelden willen we de sector laten zien wat digitaal samenwerken in de praktijk voor mens en organisatie betekent en wat het concreet oplevert.