Bekijk de inzendingen!

Data is omzet!

Data is omzet!

Samen met Avenue Real Estate BV hebben wij een online omgeving opgezet voor het beheer van al hun panden, aanvragen en zoekopdrachten.

Welk initiatief heb je genomen om digitaal samen te werken met jouw partner(s) in de gebouwde omgeving?

Samen met Avenue Real Estate BV hebben wij een online omgeving opgezet voor het beheer van al hun panden, aanvragen en zoekopdrachten. Dit, in combinatie met “reguliere” CRM-vraagstukken. In het vastgoed en de bouw is het belangrijk om als bedrijf alles helder in kaart te hebben. Zo loop je geen kansen mis, óf focust op de ‘verkeerde’ projecten, waar net iets minder marge op zit.

Waarom is je initiatief een succes voor mens en organisatie? Wat levert het concreet op?

Met de door ons gecreëerde online omgeving kan de verhuurder snel schakelen, en weet de potentiële huurder (privé of zakelijk) snel welke opties er zijn. Het systeem denkt namelijk mee: het geeft pro-actief signalen af als er een match is tussen de zoektocht naar een pand versus panden die (binnenkort) beschikbaar zijn. Alle benodigde informatie is overzichtelijk per project gerangschikt: wie zijn de stakeholders; welke aannemers, investeerders, potentiële huurders, et cetera zijn betrokken?

Wat kunnen andere professionals uit de gebouwde omgeving van jouw verhaal leren?

Door met een open blik naar digitaliseren te kijken, en out of the box te denken, zul je zien dat er veel mogelijk is. Misschien denk je dat digitaliseren gelijk staat aan het vastleggen en opslaan van data. Niets is minder waar! Laat je data juist vóór je werken en zorg je dat systemen met je meedenken en jou actief op de hoogte brengen? Dan zit er voor iedereen winst in, op alle vlakken! Van financiële voordelen en het besparen van tijd, tot en met maatschappelijke winst.

Waar ben je het meest trots op?

We zijn er trots op dat we een online omgeving hebben gerealiseerd, die iedereen, ketenbreed van dienst is: van huurder en verhuurder tot aannemer en investeerder.